Музикант та військовослужбовець Фагот серйозно захворів: що відомо

Новини шоубізнесу
893
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фагот
Фото: instagram.com/fahot

Артист повідомив, що йому потрібно трохи часу, щоб відновитися

Знаменитий український музикант, один із фронтменів гурту “ТНМК” Олег Михайлюта, який більш відомий широкій громадськості за псевдонімом Фагот та який зізнався, що втратив близьку людину на фронті, розповів, що серйозно захворів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Михайлюті днями довелося звернутися до медичного військового шпиталю. Там Йому заборонили розмовляти та співати. Справа в тому , що знаменитість та військовослужбовець серйозно захворів. Отож, тепер на Фагота чекає процес відновлення здоров'я та боротьби з катаральною ангіною і ринофарингітом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так вийшло, що внаслідок хвороби Олег на певний час втратив свій основний інструмент - голос. У себе в Instagram Фагот розповсюдив пост про те, як він себе почуває. Артист написав, що згодом відновиться і буде займатися тим, чим займався до цього.

Треба просто трошки почистити та налагодити свою зброю, і далі в бій, бо ненька кличе,
– наголосив артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Фагот з ТНМК відверто розповів, що колись кинув дівчину після того, як дізнався про її вагітність. Перспектива появи спільної дитини не налякала артиста, але продовжувати ці стосунки він не зміг.