"Навіть згадувати боляче": Олена Шоптенко пригадала свою роботу у росії

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олена Шоптенко пообіцяла більше ніколи не мати подібного досвіду
Фото: alena_shoptenko / Instagram

Артистка зазначила, що ніколи не стикалася з подібною пихатістю

Відома українська танцівниця Олена Шоптенко, яка розповіла, як відновлюється після операції, поділилася сумним досвідом роботи у рф. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Олена пригадала як свого часу брала участь у російській версії “Танців з зірками”. Проте, після роботи в росії Вона пообіцяла собі більше не мати подібного досвіду в цій країні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню Oboz.ua. Зазначимо, що шоу, в якому знімалася Шоптенко, вийшло на екрани до 2014 року.

Я працювала один сезон на російських "Танцях із зірками". І ненавиджу цей період, навіть згадувати боляче. У мене було одночасно два проєкти – один в Україні, другий – там. І між ними була просто разюча різниця. І з того часу я сказала собі, що більше ніколи не погоджуся на таке. Такої пихатості ніде більше в житті не бачила. Я тоді зрозуміла для себе на все життя, що мені не просто не подобається та країна – я не можу перебувати поряд із цими людьми. Не розумію, як людина зі здоровою психікою може там виживати? У мене про той період тільки найгірші спогади,
- заявила зірка.

Як говорить танцівниця, вона на собі пережила ставлення росіян стосовно українців. Олена додала, що постаралася все забути.

У мене була така огида до того, що там відбувалося! Пообіцяла собі – більше ніколи. Я все це постаралася забути як страшний сон,
– резюмувала хореографиня.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Шоптенко потрапила в лікарню. В артистки були проблеми з ногами.