Олена Шоптенко потрапила в лікарню: танцівниця шокувала тим, що наразі може ходити лише на милицях (ФОТО)

Новини шоубізнесу
4 712
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Танцівниця Олена Шоптенко
Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Артистка повідомила, що два місяці не зможе танцювати

Тріумфаторка першого сезону "Танців з зірками", відома українська танцівниця Олена Шоптенко, яка зізналася, чи спілкується з колишнім чоловіком Дмитром Дікусаром, повідомила, що потрапила до лікарні.

Отож, як повідомила Шоптенко у себе в Instagram, з нею стався нещасний випадок. внаслідок травми тепер Олена не може ходити і пересувається за допомогою милиць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На сторінці в Instagram танцівниця поділилася шокувальними кадрами, на яких постає на милицях. Як розповіла Шоптенко, з нею стався нещасний випадок.

Я відчувала, що давно варто було трохи зменшити темп. Тепер у мене просто немає шансів цього не зробити. Через нещасний випадок дві порвані зв’язки колінного суглоба з 4-х і операція за декілька днів. Після - реабілітація два місяці,
- розповіла Олена.

Окрім того, селебритіс зауважила, що як мінімум два наступних місяці вона не зможе займатися танцями. Однак, попри всі складності, знаменитість ставиться до ситуації, що склалася по-філософськи.

І вчергове переконуюся, що найцінніше – це здоров’я і люди. Я безмежно вдячна близьким і друзям за підтримку, навіть просто слова здатні лікувати. Висновок: слухати себе і своє тіло - це навичка, яку бажано набути якомога раніше, інакше бити буде по найболючішому,
- резюмувала Шоптенко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Шоптенко зізналася, що Володимир Зеленський вплинув на її кар'єру. Хореографиня підкреслила, що коли вона брала участь у “Танцях з зірками” в парі з майбутнім президентом, їй було всього 17 років.