"Не бачу своїх дітей в Україні": блогер-втікач Волошин розповів, де буде вести свою подальшу діяльність (ФОТО)

Новини шоубізнесу
624
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олександр Волошин назвав умову, за якої може приїхати на батьківщину
Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Медійник вже встиг повідомити де відкриє ФОП

Ексчоловік відомої співачки Анни Трінчер - блогер Олександр Волошин, якого звинуватили у крадіжці грошей для постраждалих внаслідок обстрілу “Охматдита” та який втік з України, розповів, де планує вести свою підприємницьку діяльність. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, після скандального виїзду за кордон, Волошин розповів, що не планує повертатися на батьківщину. Ба більше, блогер-утікач розповів, де планує відкрити ФОП.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як виявилося, свою подальшу діяльність він буде вести в Іспанії. Що ж до України, то він не бачить в цій країні своїх майбутніх дітей.

Я думаю, якби ви опинилися в моїй ситуації, то у вас би взагалі не було варіанту повертатися до України… Я будую інше життя, але при цьому не забуваю про свій дім. Я не бачу своїх дітей в Україні. Я відкриваю ФОП в Іспанії, буду платити тут 20% податків і буду робити це з кайфом, бо знаю і бачу, куди вони йдуть,
- заявив медійник

Волошин припустив, що коли-небудь може повернутися в Україну. Однак, він зазначив, що зробить це тоді, коли в країні зміниться політична система.

Якщо прийде лідер, який реально почне змінювати систему, - я думаю, що повернуся і допоможу, чим зможу, але при цьому мої діти будуть жити в Європі або в Америці,
- резюмував Волошин.
Олександр Волошин назвав умову, за якої може приїхати на батьківщину
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Трінчер вперше прокоментувала скандальну втечу екс-чоловіка Олександра Волошина. Артистка наважилася зізнатися, як відреагувала на скандали довкола екса.