"Я стою на обліку": блогер Волошин розповів чи, боїться бути мобілізованим на війну (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
758
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олександр Волошин
Фото: У ліжку/YouTube

Знаменитість розповів, що стоїть на обліку у військкоматі

Популярний український блогер-мільйонник Олександр Волошин, який дав поради того, як стати успішним блогером, чесно зізнався, чи боїться бути мобілізованим на фронт. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це він розповів у коментарі YouTube-проєкту “У ліжку”. Олександр заявив, що переживає стосовно цього питання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, він повідомив, що поки що, повістка йому не приходила. Однак, Волошин каже, що хвилюється.

Я, як і всі, хвилююся з цього приводу. Я, як і всі, в абсолютно таких самих умовах, як і всі чоловіки в Україні. Мені повістка не приходила. Через що вона не приходила — просто не приходила, чи через те, що я багато допомагаю, я не знаю. Чи хвилююся я? Хвилююся.
- сказав медійник.

Що ж до питання, чи готовий він сам піти до ТЦК аби мобілізуватися, то Олександр заявив, що не планує цього робити. Він лише зазначив, що всі його необхідні документи перебувають у військкоматі.

Сам у ТЦК? Поки що немає такого закону, який би змушував. Я стою на обліку. Мої документи є у військкоматі. Я не в іншій країні, я в Україні і перебуваю в такій самій ситуації, як і інші люди, 
— зізнався блогер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Волошин заявив про конфлікт із режисером Русланом Ханумаком. Блогер пригрозив кидати скарги на проєкту Ханумака.