Відомий артист так і не зміг добігти до сховища, коли ракети влучили у центр Львова: подробиці інциденту

Новини шоубізнесу
3 767
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юлік потрапив під ракетний обстріл Львова
Юлік. Фото: facebook.com/julik.project

Юлік розповів, як пережив ракетний обстріл, який стався 4 вересня 2024 року

Український шоумен та співак Юлік, який заговорив про власну мобілізацію, був серед тих, хто став свідком терористичного ракетного обстрілу Львова, що стався 4 вересня 2024 року. Артист зізнався, що в цей час знаходився у центрі міста, куди й влучили російські ракети. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Зранку 4 вересня кілька груп крилатих ракет увійшли в повітряний простір України, а ближче до 6-ї години вони влучили в історичний центр міста Львів. На жаль, сталося два важких влучання, які пошкодили житлові будинки, школи, інші будівлі та щонайменше сім пам'яток архітектури місцевого значення. А найголовніше — ракетний обстріл забрав життя невинних людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Виявилося, що в епіцентрі цих подій опинився і відомий шоумен Юлік. Як повідомляє ТСН, коли виникла ракетна небезпека для міста, він з родиною прямував у сховище. Проте, за спогадами виконавця, все сталося вкрай швидко — одна з ракет поцілила у сусідній будинок, а сам Юлік не встиг добігти до укриття.

Для мене це був шок… Буквально за декілька хвилин від мене вночі російські окупанти поцілили в житловий будинок. Стався надзвичайно потужний вибух, я думав, що це прилетіло в мій будинок, було дуже гучно…
Це трапилося дуже швидко. На жаль, ми звикли до війни. Коли летіли "Шахеди", думали, буде все добре, а тут новина про крилаті ракети… Мені так прикро, коли читав новини про загиблих і постраждалих… росіянам бажаю відчути те, що сьогодні й не тільки сьогодні переживала кожна українська родина…
— поділився Юлік.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що свідком ракетного обстрілу Львова стала ще одна відома співачка. Наталка Карпа показала, як ховалася від ракет з маленькою донечкою.