Українська артистка, яка ледь не втратила слух, розповіла, що на неї чекає операція

Новини шоубізнесу
657
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анастачія Цимбалару перехворіла на гайморит
Фото: Скриншот Instagram

Дівчина також додала, що немає жодних гарантій, що операція їй допоможе

Знаменита українська акторка, зірка серіалу “Жіночий лікар” Анастасія Цимбалару, яка висловилася про росіян під час свого відпочинку у Єгипті, наразі готується до операції, за допомогою якої планує повернути собі слух. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зірка серіалу "Жіночий лікар" Анастасія Цимбалару готується до операції, яка має допомогти їй повернути слух. Раніше дівчина розповідала, що перехворіла на гайморит, а він, у свою чергу, дав ускладнення на вуха.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

До речі, Анастасія свого часу розповідала, що перехворіла на гайморит, а він своєю чергою дав ускладнення на вуха. Певний час Цимбалару не чула того, що їй говорять і була вимушена читати по губах. Однак, в інтерв'ю Славі Дьоміну зірка зазначила, що немає жодних гарантій, що після операції до неї повернеться слух.

Зараз ситуація набагато краща, ніж була. Мені не потрібно зчитувати по губах. Раніше я сиділа навпроти людини, дивилася на її губи, щоб хоч якось прочитати, бо було незручно постійно перепитувати. Ситуація краща, але я ось готуюся і збираю собі на операцію. Потрібно вирішити певні проблеми. Це було ускладнення від гаймориту , яке перейшло на вухо, був зачеплений нерв. Ніхто, на жаль, не може дати гарантію, що слух відновиться. Також у мене не дихає одна частина і ще там є певні кісти, цього всього потрібно позбуватися. Я не знаю, вроджене це чи набуте. Це буде операція на носі, але завдяки цьому, можливо, покращиться ситуація зі слухом. Це буде вважатися пластикою, але я нічого не збираюся змінювати,
- розповіла акторка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анастасія Цимбалару відверто зізналася, чи мала досвід побачень з чоловіками після розлучення. Зірка також розповіла, що її колишній чоловік обіцяв підтримати її під час прем’єри.