Відому актрису підставили пропагандисти. Невже Цимбалару і далі знімається в російських серіалах?

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома українська актриса Анастасія Цимбалару потрапила в неприємну ситуацію через росіян. Виявилося, що багато підписників звинуватили її в тому, що знаменитість нібито продовжує працювати на країну-агресора. Чи правда це - розповідаємо на HOCHU.ua!

Виявилося, нещодавно на російському телеканалі "Домашній" вийшов серіал за участю Анастасії Цимбалару. Ба більше, українська актриса виконала в ньому головну роль. Не дивно, що побачивши постер з її фото у глядачів з'явилося чимало запитань до Анастасії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак в інтерв'ю Аліні Доротюк актриса вирішила внести ясність. Знаменитість пояснила, що раніше справді знімалася в українських проєктах, які продавалися на росію. Втім, після початку повномасштабного вторгнення її позиція виявилася вкрай категоричною. Нині вона навіть не уявляє ситуацію, коли б змогла знову погодитися співпрацювати з рф.

Минулої осені вийшов проєкт україно-російський на одному з російських каналів. Мене вважали там бандерівкою, нацисткою, мені російські підписники про все це писали. Вони випускають серіал зі мною в головній ролі, там крупним планом моє обличчя на постері,

- розповіла Анастасія.

Цікаво, що цей серіал вийшов ще восени 2022 року, до початку повномасштабної війни. Однак зараз рік прем'єри пропагандисти чомусь вказали 2023. Ймовірно, у такий спосіб вони намагалися підставити українську акторку і вкотре почати спекулювати наративом про "братні" народи.

Я побачила повідомлення моїх підписників, що вони його подивилися, він російською мовою. І, звісно, мені почали писати. І рік випуску стояв 2023. Тобто це вже за часів повномасштабного вторгнення. Мені підписники почали писати: "Настя, невже ви почали зніматися з російськими акторами?". Мені довелося пояснювати, що це було за рік до повномасштабного вторгнення, а проте, цей проєкт там показали,

- зізналася актриса.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше в ексклюзивному інтерв'ю Анастасія Цимбалару розкрила секрети кіноіндустрії . Актриса зізналася, що раніше українських акторів цінували набагато менше, ніж їхніх російських колег, а також розповіла багато цікавого.