"Я зробила б тобі цим послугу": мати Сильвестра Сталлоне перепробувала всі домашні способи аборту, але він все одно народився

Новини шоубізнесу
755
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сильвестр Сталлоне розповів, що його мати намагалася вбити його
Фото: Getty images

78-річний актор також розповів що його мама пережила неабиякі випробовування

Знаменитий голлівудський актор Сильвестр Сталлоне, який пережив 7 серйозних операцій зізнався, що свого часу його мати хотіла позбутися його, коли він ще був її в утробі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 78-річний актор та режисер взяв участь у програмі під назвою Unwaxed with Sophia & Sistine Stallone. Про це повідомляє Credo. До речі, її ведучими є доньки Сталлоне Софія та Сістін. Суть програми полягає в тому, що вони напряму, абсолютно “не лаковано і без прикрас” запитують своїх гостей про деталі з їхнього життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, у цьому випуску мова йшла про матір Сильвестра Джекі Сталлоне. Доньки актора запитали про небажання їхньої бабусі народжувати їхнього батька. Артист зазначив, що найрідніша людина повторювала, що він живий лишень тому, що не спрацювали домашні способи аборту. Окрім того, виконавець ролі Рембо додав, що у його матері за плечима було дуже багато проблем. Зокрема, вона пережила неабиякі знущання від мачухи, яка її позбулася і віддала до сиротинця. Там з Джекі знущалися по-садистськи.

Вона також казала: Знаєш, якби з твоїм мозком щось було насправді не так, я би точно відчинила вікно, поклала тебе на підвіконня і дала б тобі замерзнути, і зробила б тобі цим послугу,
- розповів Сталлоне.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анастасія Фоксі зробила аборт та почала говорити про брехливі обіцянки бізнесмена Мурата Налчаджіоглу. Третя дружина підприємця приголомшила новиною, що позбавилася від дитини.