7 серйозних операцій пережив Сильвестр Сталлоне через зйомки у фільмі "Нестримні": що відомо

Новини шоубізнесу
889
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

Сильвестр Сталлоне у фільмі "Нестримні", фото
Фото: vesti.ua

Легендарний актор каже, що досі не оговтався

Жива легенда Голлівуду — американський актор Сильвестр Сталлоне вперше заговорив про травми, які отримав під час зйомок у нашумілому бойовику “Нестримні” 2010 року. Виявляється, він дуже хотів виконувати всі трюки самостійно і не все пройшло настільки гладко, як він сподівався.

Деталями історії, яка для актора закінчилася сімома операціями, ділиться видання Daily Mail. Як зазначив сам 77-річний актор, у нього були травми спини та перелам шиї.

На сьогодні Сильвестр Сталлоне вже розуміє, наскільки рішення виконувати трюки самостійно було нерозумним. Більш того, він навіть закликає інших акторів не робити як він.

Related video
Я робив дурниці. Я знімав "Нестримні" і, як ідіот, робив дубль десять, дубль десять, що завгодно, і я пам'ятаю один хлопок, і я дійсно відчув лише один удар. Я так і не оговтався від "Нестримних 1". Після цього фільму я вже ніколи не був таким, як раніше. Я попереджаю людей - не робіть свої власні трюки.
- говорить зірка фільму “Нестримні”.

Його дружина додає, що Сталлоне тривалий час приховував від усіх свій стан і те, що переніс аж 7 операцій, адже не хотів здаватися слабким. Каже, він “завжди намагається приховати біль, вдаючи, ніби нічого не сталося”.

Раніше ми розповідали, що колишня зірка проєкту "МастерШеф"перенесла надскладну операцію. Розповідаємо, що сталося з Тетяною Літвіновою, і чому вона каже, що їй стало ще гірше.