Почали жити окремо, а згодом прийшло розуміння... Анастасія Цимбалару розкрила деталі розлучення з зіркою "Спіймати Кайдаша"

Новини шоубізнесу
592
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов розлучилися - що про це відомо
Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов. Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru

Акторка усіляко намагається уникати цю тему та не обговорювати її з журналістами

Новина про розлучення Анастасії Цимбалару та Григорія Гакланова стала великим шоком для прихильників акторського подружжя. Адже напередодні такого зізнання артистка запевняла, що в їх стосунках немає жодних проблем. І все ж з часом знаменитості оголосили, що більше не разом, а з того часу намагаються не коментувати причини розлучення.

В інтервʼю Славі Дьоміну Анастасія Цимбалару відверто заговорила про особисте. Артистка зізналася, що розлучалася з чоловіком попри те, що продовжувала кохати. Нагадаємо, що актори прожили разом 10 років та 2 роки були у шлюбі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як виявилося, напередодні розлучення пара вирішила пожити окремо, але з часом вони зрозуміли, що мають піти різними шляхами. При цьому Анастасія підкреслює, що рішення розлучитися вони приймали вдвох.

Нас було двоє в стосунках, тому рішення ухвалювали ми двоє,
— наголосила акторка

Та загалом в інтервʼю Анастасія намагалася усіляко оминати питання про розлучення з Григорієм Баклановим. Артистка не хоче, аби її слова були вирвані з контексту та нашкодили репутації ексчоловіка, з яким вона зберегла теплі стосунки. Окрім того зірка українських серіалів зазначила, що хоче, аби про неї знали завдяки її проєктам, а не розповідям про особисте.

Я не хочу робити з цієї теми хайп. Я хочу, щоби мене знали як гарну актрису, як професіонала своєї справи, як людину, яка намагається щось робити для цієї країни, допомагати,
— зазначила Анастасія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше і зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Григорій Бакланов прокоментував свій стан після розлучення з відомою акторкою. Актор розповів, у яких стосунках залишився з Анастасією Цимбалару.