Загрожує довічне увʼязнення: пʼятьох підозрюваних у смерті Меттью Перрі судитимуть в США

Новини шоубізнесу
738
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Меттью Перрі помер від передозування - хто у цьому винен
Меттью Перрі. Фото: Getty Images

Стало відомо, коли відбудеться судовий процес над усіма, кого підозрюють у смертельному передозуванні зірки "Друзів"

Правоохоронні органи продовжують розслідування по справі щодо смерті Меттью Перрі. Раніше повідомлялося, що лікаря покійного актора було затримано, а ще чотирьом висунули обвинувачення. Та тепер стало відомо, якого покарання для винних вимагає прокурор.

Як повідомляє видання Variety, окружний суддя США Шерілін Піс Гарнетт вже призначила судовий процес над двома підозрюваними у справі про смерть Меттью Перрі. Він відбудеться аж 4 березня 2025 року. За даними, які зʼявилися в ході розслідування після смерті зірки "Друзів", щонайменше двоє людей звинувачуються у скоєному злочині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Серед них — лікар актора Сальвадор Пласенсія, а також наркодилерка Джасвін Сангха, відома як "кетамінова королева". Прокурор США Мартін Естрада стверджує, що ці люди знали про важке становище актора та в момент, коли він намагався побороти депресію, “скористалися його залежністю”.

Якщо Сангху визнають винною за всіма звинуваченнями, їй загрожуватиме обов’язкове мінімальне покарання у вигляді 10 років у федеральній в’язниці та встановлене законом максимальне покарання у вигляді довічного ув’язнення. Пласенсії загрожуватиме до 10 років у федеральній в’язниці за кожне звинувачення, пов’язане з кетаміном, і до 20 років у федеральній в’язниці за кожну фальсифікацію записів,
— йдеться в заяві офісу прокурора США Естради.

Якщо в ході судового процесу обвинувачених визнають винними, їм загрожує від декількох десятиліть ув'язнення до довічного. Інші троє людей, імена яких фігурують у справі про смерть Меттью Перрі, постануть перед судом аж 2 жовтня, 30 жовтня і 6 листопада наступного року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповіли про заповіт Меттью Перрі. Відомо, що залишив після себе Чендлер Бінг.