Заповіт Меттью Перрі: відомо, що залишив після себе Чендлер Бінг

Новини шоубізнесу
2 907
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Актор Меттью Перрі
Фото: Getty images

Статки 54-річного артиста передадуть трасту Alvy Singer Living Trus

Знаменитий американський актор Метью, який відійшов в інший світ ще восени минулого року, склав заповіт ще задовго до своєї кончини. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, з’ясувалося, що всі статки 54-річного артиста передадуть трасту Alvy Singer Living Trus. Про це стало відомо з повідомлення авторитетного видання People . Джерело говорить, що Перрі склав свій заповіт ще 15 років тому (у 2009-у році).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, зазначається, що бенефіціарами вищевказаного трасту є батьки зірки (Джон Перрі та Сюзанна Моррісон, зведена сестра Кейтлін Моррісон і екскохана Рейчел Данн).

Варто відзначити, що у документі вказано, що жоден з нащадків, яких в теорії міг би мати Меттью, не отримав від нього спадщини. People повідомляє, що всі авторські права, майбутні гонорари, облігації, готівка включили до заповіту. Всі статки зірки було оцінено на суму в 1 030 000 доларів.Окрім того, варто відзначити, що Перрі, ще за свого життя передав велику частину майна виконавцям заповіту Лізі Фергюсон і Рубіні Рузан.

Меттью Перрі разом з Дженніфер Еністон
Фото: instagram.com/mattyperry4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, через що саме помер зірка серіалу “Друзі” Меттью Перрі. Ситуація прояснилася після розтину тіла актора.