Через 7 років після смерті Честера Беннінгтона Linkin Park повертається з оновленим складом: хто зайняв місце вокаліста

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Linkin Park оновив склад - хто замінить Честера Беннінгтона
Linkin Park. Фото: x.com/LPLive

Музиканти не просто оновили склад гурту, а й випустили нову пісню та анонсували цілий альбом

Легендарний рок-гурт Linkin Park повертається на сцену. Учасники колективу вирішили продовжити творчу та концертну діяльність, а на місце соліста Честера Беннінгтона прийшла співачка Емілі Армстронг. Чим один із найуспішніших рок-гуртів XXI століття радуватиме прихильників — дізнавайтеся на Хочу!

Linkin Park призупинив свою концертну діяльність ще у 2017 році, коли вокаліст Честер Беннінгтон наклав на себе руки. Відтоді прихильникам залишалося лише здогадуватися, чи побачать вони анонси нових концертів улюбленого гурту. Але тепер офіційно: Linkin Park повертається в оновленому складі та навіть анонсував світове турне й новий альбом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В трансляції на YouTube Linkin Park зʼявився в оновленому складі. До вже відомих учасників доєднався барабанщик Колін Бріттен, оскільки Роб Бурдон пішов з гурту. Та найбільше уваги було прикуто до виконавиці 38-річна Емілі Армстронг, яка прийшла на заміну Честера Беннінгтона. Раніше вона виступала з гранж-гуртом Dead Sara, який сама й заснувала.

Музиканти Linkin Park представили новий трек “The Emptiness Machine”, який було створено вже в оновленому складі. Ця пісня увійде до нового альбому, який світ побачить вже 15 листопада. Та окрім того гурт анонсував чималий тур, який охопить Лос-Анджелес, Нью-Йорк, Гамбург, Лондон, Сеул і Боготу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після виступу в Україні Шарон ден Адель з Within Temptation готує спільну пісню з відомою українською співачкою. З ким артистка випустить наступну колаборацію ми розповідали в цьому матеріалі.