"Усе це летіло, диміло": відома українська співачка розповіла, що могла померти під час російської атаки на Київ

Новини шоубізнесу
859
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Марія Бурмака мало не загинула 8 липня
Фото: Maria Burmaka / Facebook

Марія Бурмака зазначила, що в тому районі, де вона живе, досить часто прилітає

Популярна українська артистка Марія Бурмака, яка стала на захист Христини Соловій та засудила зірок, які створюють пісні на вірші українських класиків, розповіла, як ледь не загинула під час російського ракетного обстрілу на Київ. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, сумною історією Бурмака поділилася в інтерв'ю Славі Дьоміну. Вона розповіла, як під час удару російськими окупантами 8 липня могла померти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

До цього розмова дійшла після того, як ведучий запитав у Бурмаки про те, коли востаннє щось загрожувало її життю.

Зовсім нещодавно біля мого будинку була вирва. Чи то уламок упав, і взагалі в той район досить часто прилітає. 8 липня я мала їхати на зйомку, і оскільки я живу на Татарці, це недалеко від Лук'янівки. І вже спустилася в паркінг за машиною, і моя донька була зі мною, бо ми домовилися бути разом, щоб вона підфарбувала мене. Ми почули всі ці вибухи в укритті,
- розповіла вона.

Зірка додала, що вони залишили укриття після сигналу відбою. Бурмака зазначила, що кожному з нас постійно щось загрожує.

Усе це летіло, диміло. Я могла б вийти на 10 хвилин раніше й була б "там". Тому життю кожного з нас постійного загрожує щось,
- резюмувала Бурмака.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Марія Бурмака висловилася про Клавдію Петрівну. Артистка звернулася до своєї молодої колеги.