У Алли Пугачової та Максима Галкіна росіяни намагаються відібрати дітей

Новини шоубізнесу
1 288
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Пугачову та Галкіна намагаються позбавити батьківських прав на Лізу і Гаррі
Алла Пугачова та Максим Галкін з дітьми лівою та Гаррі. Фото: instagram.com/maxgalkinru

Пропагандисти ніяк не можуть усвідомити, що за межами російських боліт існує краще життя

Через підтримку України Аллою Пугачовою та її чоловіком Максимом Галкіним росіяни лютують вже третій рік. Та цього разу маразматичні дії пропагандистів перейшли усі межі, адже фанати путіна вирішили розпоряджатися долею маленьких дітей примадонни.

Так, віднедавна організація “Ветераны россии” намагається забрати дітей в Алли Пугачової та Максима Галкіна. Путіністи намагаються позбавити знаменитостей батьківських прав на Лізу і Гаррі та вже звернулися до омбудсмена.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як повідомляють росЗМІ, голова руху "Ветерани Росії" Ільдара Резяпова заявила, ніби діти Пугачової та Галкіна не мають нормального життя через постійні переїзди. Нагадаємо, що спочатку зіркове подружжя переїхало в Ізраїль, згодом на Кіпр, а віднедавна вони живуть у Латвії.

"Ветерани росії" всерйоз перейнялися нагальними проблемами чужих дітей. На думку глави руху Ільдара Резяпова, у кровиночок примадонни немає нормального життя — вони змушені постійно пристосовуватися до нових умов у спекотних і не дуже країнах, терпіти регулярне чищення басейну і страждати від видалення фотографій з телефону,
— пише один з Telegram-каналів.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно росіяни розповсюджували чутки, ніби Алла Пугачова повернеться у рф з концертом. Максим Галкін розповів, чи справді це так.