"Як вона співала в електричці": знайомі Клавдії Петрівни розповіли про її минуле до великої сцени

Новини шоубізнесу
1 225
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Якою була Клавдія Петрівна розповіли її односельчани
Клавдія Петрівна. Фото: instagram.com/klavdia_petrivna

Односельці Соломії Опришко поділилися маловідомими фактами про загадкову співачку

Інтрига навколо Соломії Опришко, яка виступає під сценічним псевдонімом Клавдія Петрівна, продовжує захоплювати шанувальників. 19-річна співачка, довгий час майстерно приховувала своє обличчя під капелюхом. Та хоч чутки про справжнє імʼя артистки ходили вже давно, вперше вона відкрилася публіці 31 серпня на виступі в Палаці спорту в Києві.

Мешканці села Гірне, звідки родом артистка, радіють її успіхам. Про це стало відомо після того, як Суспільне Львів поспілкувалося з місцевими жителями. Вони зізналися, що вже давно знали, хто ховається під псевдонімом, і гордяться Соломією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Свої музичні навички дівчина здобувала в Дрогобицькому музичному коледжі, де опановувала гру на скрипці. Цікаво, що на момент випуску треку "Барабан", створеного разом з Артемом Пивоваровим, Соломія ще була студенткою й складала іспити.

Як її почали дуже розповсюджувати в інтернеті, хтось там казав, що вона не може так співати. Кажу, ви не чули, як вона співає в електричці Стрий–Славське. Тобто ми їздили на екскурсії, її спів був просто чудовий, і люди завжди заслуховувалися,
— розповіла колишня класна керівниця зірки Любов Мись.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, скільки Клавдія Петрівна заробила з двох масштабних концертних шоу у Києві. Проте подейкують, що фактично артистка не мала з цього фактичних доходів через великі витрати на організацію.