"Обіс*алися і не змогли повернутися": Анатоліч різко висловився про свого кума Влада Яму, який втік у США

Новини шоубізнесу
712
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анатолій Анатоліч розкритикував Влада Яму - шоумен більше не зважає на те, що вони є кумами
Анатолій Анатоліч, Влад Яма. Фото: Instagram

Шоумен не став захищати свого зіркового кума та публічно висловив свою справжню позицію

Відомий хореограф Влад Яма ще від початку повномасштабної війни виїхав у США і з того часу жодного разу не повертався в Україну. І хоча танцюрист намагається залишатися “на одній хвилі” з українцями, кожного разу він натикається лише на жорстку критику у свій бік. Ба більше, навіть його зірковий кум Анатолій Анатоліч не стримався та прокоментував втечу Ями за кордон.

В інтервʼю Анатолічу комік та телеведучий Фіма Константиновський висміяв дії Влада Ями у соцмережаї та заявив, що той “відірваний від українського контексту”. Цікаво, що інтервʼюер не став виправдовувати свого зіркового кума. Навпаки, Анатолій Анатоліч погодився зі співрозмовником та висловив власну думку щодо цього.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами Анатолія, за увесь цей час Влад Яма жодного разу не поцікавився його думкою. При цьому шоумен впевнений, що аби кум попросив поміч у нього чи його дружини — відомої піарниці під псевдонімом Юла, — вони б підказали втікачу, як краще повернутися до української аудиторії.

Яма — хрещений батько мого сина. Я не буду його захищати. Я розумію, про що ти говориш. Він не в контексті абсолютно. Це біда багатьох людей, які загубилися, в якийсь момент обі*ралися, злякалися і не змогли повернутися. Він у мене не питав поради. Я б порадив йому і моя дружина, як піарниця, розповіла б, що треба робити. Але він не питав. Він дійсно абсолютно загубився, загубив контекст. Хоча його батьки у Запоріжжі під обстрілами. Тобто це не те що він обрубав усе. Але він не розуміє, що відбувається,
— висловився Анатолій Анатоліч.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Влад Яма зізнався, звідки бере гроші після втечі з України у США. Хореограф показав, чим займається після втечі за океан.