Вадим Олійник розповів, чи став би Володимир Дантес популярним, якби не шлюб з Надею Дорофєєвою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 637
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Вадим Олійник пригадав, чи була відома Надя Дорофєєва, коли вони з Володимиром Дантесом співали в дуеті
Фото: instagram.com/oleynikvadim

Співак пригадав початок кар'єри свого колеги

Відомий український артист Вадим Олійник, який разом зі своїм колегою по дуету “ДіО.фільми” взяв участь у популярному YouTube шоу, розповів про те, як Надя Дорофєєва повпливала на кар'єру Володимира Дантеса. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Вадим Олійник, який якихось 10-15 років тому розкачував зали разом з Дантесом, дав інтерв'ю Люкс ФМ. Під час бесіди артист розповів про шлюб свого колеги по сцені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, інтерв’юер запитав у Вадима стосовно того, чи міг би Дантес стати відомим, якби в нього не було шлюбу з Дорофєєвою. Олійник зауважив, що коли Вова разом з ним співав пісню “Мне уже 20”, то Дорофєєва лише робила перші кроки в кар'єрі.

Це зараз можна просто гадати й думати, став би чи не став, але я б просто хотів нагадати всім, що коли Вова Дантес співав пісню "Мне уже 20", то Надя Дорофєєва тільки починала свою кар'єру. Круто, де він зараз знаходиться.
- зауважив Олійник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Вадим Олійник висловився про конфлікти з Володимиром Дантесом через заздрощі. артист зізнався який насправді стосунки мав із колегою