Хвороба змінила Брюса Вілліса до невпізнаваності… Нове фото актора вкрай засмутило його фанатів

Новини шоубізнесу
3 150
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Як зараз виглядає хворий Брюс Вілліс, фото
Брюс Вілліс. Фото: Getty Images

На жаль, деменція повільно забирає легенду Голлівуду

Брюс Вілліс, який зараз бореться із серйозною хворобою, помітно змінився. На жаль, легенда бойовиків зараз виглядає зовсім по-інакшому.

Голлівудська зірка Брюс Вілліс вже давно завершив свою акторську кар'єру через лобово-скроневу деменцію. Актор майже не з'являється на публіці та веде досить приватний спосіб життя. Однак днями папараці помітили його під час прогулянки по Лос-Анджелесу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як повідомляє Daily Mail, актор був помічений в районі Студіо-Сіті. Він сидів на пасажирському місці в автомобілі. Брюс, якого супроводжували охоронці, був одягнутий в білу сорочку та чорну кепку.

Свіже фото Брюса Вілліса, яке папараці "злили" в Мережу, лякає… Прихильники актора шоковані тим, як сильно змінився їх кумир через страшну хворобу. Його правда важко впізнати.

Нагадаємо, про хворобу Брюса Вілліса стало відомо в березні 2022 року. Тоді він оголосив про завершення кар'єри через афазію — розлад, який впливає на мовлення та когнітивні функції. Однак через рік з'ясувалося, що в нього лобово-скронева деменція, яка швидко прогресує і є невиліковною. Тепер Вілліс переважно проводить час із сім'єю і майже не з'являється на людях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А в березні 2024 року стало відомо, що невиліковний діагноз виявили у доньки Брюса Вілліса. Дівчина майже все життя не знала про свій розлад.