Невиліковний діагноз виявився не тільки у Брюса Вілліса: його донька вперше розповіла, як дізналася про свій аутизм

Новини шоубізнесу
3 697
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Брюс Вілліс і його донька Таллула
Фото: instagram.com/buuski

Таллула зізналася, що майже все життя не знала про свій розлад аутистичного спектра

Зірка Голлівуду Брюс Вілліс останні декілька років активно бореться з невиліковною хворобою , яка надто швидко прогресує. Однак виявилося, що і його спільна з Демі Мур донька теж не так давно дізналася про особливості власного організму.

Так, на своїй сторінці в Instagtam Таллула неочікувано опублікувала коротке відео, яке підписала словами: “Скажи мені, що ти аутист, не кажучи, що ти аутист”. Такі слова спантеличили багатьох підписників дівчини, адже раніше у публічному просторі ніколи не було відомо, що їй діагностували розлад аутистичного спектра.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На самому ж відео дівчинка сидить ще маленька на руках у свого зіркового татка, поки сам він розмовляє з журналістами. А особливу увагу Таллула сконцентрувала в той момент на зовнішньому вигляді тата, зокрема на його голові й вухах.

Трохи згодом у коментарях донька невиліковно хворого Брюса Вілліса зізналася, що усе своє життя вона не знала про власний аутизм. Вперше цей діагноз їй діагностували тільки минулого літа. Після цього, за словами Таллули її життя кардинально змінилося.

Насправді, це я вперше публічно ділюся про свій діагноз. Дізналася лише минулого літа. Це змінило моє життя,
— відповіла донька Брюса Вілліса і Демі Мур.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дружина тяжкохворого Брюса Вілліса здивувала несподіваною світлиною з коханим. У День святого Валентина Емма Гемінг поділилася рідкісним кадром з чоловіком , який зараз уникає публічності.