Зірка "Жіночого лікаря" хотіла позбутися дитини: як Надія Левченко ледь не втратила шанс стати мамою

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Надія Левченко зізналася, що ледь не зробила аборт
Надія Левченко. Фото: instagram.com/nakabuuuu

Чому лікарка переконала Надію залишити дитину, незважаючи на її серйозний намір позбутися вагітності?

Зірка серіалу "Жіночий лікар" вперше зізналася, що ледь не позбавила себе статусу мами. Виявилося, що в юному віці акторка Надія Левченко ледве не зробила аборт. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Акторка театру і кіно вперше поділилася такими подробицями особистого життя в інтервʼю виданню Oboz. За словами Надії, у 17 років вона дізналася про свою вагітність, до якої на той момент не була готова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На тлі стресу та страху щодо власного майбутнього Надія Левченко планувала позбавитися вагітності. Втім у лікарні майбутній зірці повідомили, що на її терміні вже не можна робити аборт. І хоч акторка була серйозно налаштована, лікарка переконала її залишити дитину.

Коли це сталося зі мною, я була зовсім ще дитина, всього 17 років. Я вперше закохалась — і тут вагітність! Я довго не розповідала батькам, мені було соромно. Це був перший курс інституту. Все тільки починалося, а звідусіль лунало, що це кінець.
Так ось мене оглянули, поставили на облік, і я їй сказала, що хочу зробити аборт. На що лікарка відповіла, що на такому терміні не можна. Я просила її це зробити, інакше тато мене вб'є. Досі пам'ятаю ті слова: "Дитино, подумай, що тобі дорожче? Те, що тато насвариться, чи те, що знищиш життя і будеш завжди про це шкодувати?" Це був дуже складний період у моєму житті. Я весь час плакала,
— зізналася Надія Левченко.
Надія Левченко з сином Данилом
Надія Левченко з сином. Фото: instagram.com/nakabuuuu
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Джастін Тімберлейк змусив Брітні Спірс зробити аборт. Співачка зізналася, що жалкує про свій вчинок, але тоді в неї були свої причини…