Джастін Тімберлейк змусив Брітні Спірс зробити аборт: "Люди зненавидять мене за це"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мемуари Брітні Спірс, через які Тімберлейк зібрався затягати її по судах , є чи не найочікуванішою книжкою у 2024 році. Відомо, що в них артистка відверто розповіла про опіку, під якою жила цілих 13 років, а також стосунки з колишніми коханими. Зокрема, Спірс згадала свій роман із Джастіном Тімберлейком, який тривав із 1999 року по 2002-й.

Виявилося, що Брітні планувала створити з Джастіном Тімберлейком сім'ю. Однак несподівано для себе вона дізналася про незаплановану вагітність. За словами артистки, тоді вона розуміла, що ще не готова ставати мамою, адже була зациклена на створенні кар'єри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Утім, сам Джастін Тімберлейк теж не сильно зрадів таким новинам. Брітні зізналася, що тоді її бойфренд наполіг на аборті, адже, як і вона сама, не був готовий до народження первістка. І хоча сталося це понад 20 років тому, Спірс зізнається, що досі їй важко згадувати про свою незаплановану вагітність.

Я дуже любила Джастіна. Я завжди очікувала, що одного разу в нас буде сім'я. Це сталося набагато раніше, ніж я очікувала. Але Джастін безумовно не був радий вагітності. Він сказав, що ми не готові до народження дитини, що ми занадто молоді. Впевнена, що люди зненавидять мене за це, але я погодилася не народжувати дитину. Не знаю, чи було це правильним рішенням. Якби це було надано мені одній, я б ніколи цього не зробила. І все ж Джастін був упевнений, що не хоче бути батьком,

- зізналася Брітні Спірс.

Джастін Тімберлейк змусив Брітні Спірс зробити аборт: "Люди зненавидять мене за це" - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, кілька місяців тому стало відомо, що Брітні Спірс розлучилася з 29-річним чоловіком Семом Асгарі. Екс-подружжя не коментує розлучення, проте ходять чутки, що причиною тому стали зради співачки з обслуговуючим персоналом.

Фото: Getty Images