Син Честера Беннінгтона лютує через нову вокалістку Linkin Park, яка замінила його зіркового тата

Новини шоубізнесу
1 233
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Хто замінив Честера Беннінгтона в гурті Linkin Park
Честер Беннінгтон. Фото: Getty Images.

Фанати радіють поверненню Linkin Park, але син покійного фронтмена Честера Беннінгтона вважає це зрадою

У багатьох Linkin Park асоціюється перш за все з Честером Беннінгтоном та його виконанням “In the End”, “Numb”, “What I've Done” та інших хітів. Тому важко заперечувати, що повернення гурту з оновленим складом через 7 років після самогубства артиста, прихильники сприйняли неоднозначно. А найбільше через це почав лютувати син Беннінгтона. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

З треком “The Emptiness Machine” гурт Linkin Park феєрично “відродив” своє існування. Зокрема на четвертий день після премʼєри пісня займає 15 сходинку у чарті “TOP 100 Global” від AppleMusic. А це значить, що аудиторія з усього світу радо сприйняла реліз артистів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте Хайме Беннінгтон — син покійного Честера — висловив своє невдоволення. Як повідомляє видання Page Six, хлопець обурений, що місце його батька зайняла вокалістка Емілі Армстронг. Хайме заявив, що цим музиканти та зокрема засновник гурту Майк Шинода знецінюють творчу спадщину Честера Беннінгтона.

Ти зрадив довіру мільйонів фанатів і людей, які підтримували тебе, зокрема мене. Ми вірили, що ти будеш кращою людиною. А тепер ти просто старієш і втрачаєш слух. Божевільний,
— заявив Хайме Беннінгтон.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після виступу в Україні Шарон ден Адель з Within Temptation готує спільну пісню з відомою українською співачкою. Артистка розсекретила, з ким домовилася про співпрацю.