"Я можу купити собі квіти, але для цього немає потреби": Віра Брежнєва заінтригувала новими стосунками (ФОТО)

Новини шоубізнесу
509
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Віра Брежнєва процитувала відому американську співачку
Фото: instagram.com/ververa

Артистка показала розкішний букет гортензій, які їй подарував загадковий чоловік

Популярна українська артистка Віра Брежнєва, яка підкорила оголеними світлинами на коні, дала зрозуміти фоловерам, що вона більше не самотня. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Брежнєва, яка розлучилася з Костянтином Меладзе, вочевидь перебуває у романтичних стосунках. Відповідним знімком, який може підтверджувати це, артистка поділилася в Instagram Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, Віра розповсюдила досить цікавий кадр. На ньому було зображено букет синіх, фіолетових та зелених гортензій. Ці Квіти подарував співачці загадковий чоловік. Те, що саме прихильник, а можливо і новий бойфренд зробив такий подарунок, стало відомо із самого підпису, який артистка залишила під фото, вона зауважила, що може собі дозволити придбати квіти.

Проте, артистка додала що не робитиме цього, адже букет їй подарує чоловік. Цими символічними словами Віра процитувала рядки з пісні американської артистки Майлі Сайрус. Вочевидь, Брежнєва можливо знову закрутила роман.

Я можу купити собі квіти, але для цього немає потреби, бо він це зробить. Насолода,
- залишила підпис під кадром знаменитість.
Віра Брежнєва процитувала відому американську співачку
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віра Брежнєва вразила оголеними кадрами з прогулянки. Свої пікантні місця зірка прикрила дорогим аксесуаром.