Катерина Осадча відзначає 41-річчя! Ведуча показала свій святковий день та розповіла про найзаповітніше бажання (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Катерина Осадча святкує день народження, фото
Катерина Осадча. Фото: instagram.com/kosadcha

Телеведуча Катя Осадча розповіла про свій особливий день народження в Instagram

12 вересня українська телеведуча Катя Осадча, яка нещодавно показала вагітний животик, святкує день народження. Святковими світлинами, а також планами й підсумками на наступний рік зірка поділилась у своєму Instagram.

Катерині Осадчі виповнився 41 рік. На честь свого дня народження зіркова ведуча опублікувала в Instagram відео, де вона показала свій рожевий тортик та прогулянку містом. Для святкування зірка обрала модний білий костюм, а волосся зібрала в скромний хвостик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Під відео Осадча розповіла, що завжди насолоджувалася сюрпризами у свій день народження. А ще вона поділилась своїм головним бажанням на цей рік:

Мій новий рік. Планів, віри у свої сили і постійного руху. Я все життя любила цей день, хотіла його завжди провести по особливому і історій таких "по особливому" вистачить не на одну годину :) Чого тільки варте проспане інтерв‘ю у відрядженні саме через день народження :) Я завжди любила сюрпризи в цей день, але я тепер доросла і сюрпризи роблю сама. 😅😂 Я дякую своїм батькам за те, що я така як є, адже вони ніколи не зупиняли мене в моїх планах і ніколи не тиснули своїм поглядом на моє життя. Дякую, всім вам, що ви тут зі мною. І звичайно загадаю сьогодні багато разів одне на всіх головне бажання — ПЕРЕМОГИ!

А за день до свята телеведуча зробила підсумки прожитого року. Катя Осадча зізналась, що він видався непростий. Зірка лежала в лікарні, страждала від апатії та безліч разів розчаровувалася. Однак гарних подій теж було вдосталь:

Я старалася жити найкраще своє життя. Ми запускали нові проєкти. Втілювали найсміливіші ідеї. Допомагали, збирали, знову допомагали. В цей рік я багато читала, як ніколи до цього і буду себе хвалити за це :) Я бачила, як ростуть мої діти, так, як ніколи раніше не встигали побачити.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ми вітаємо ведучу з її днем народження. А ще хочемо вам показати, як Катерина Осадча виглядала на початку кар’єри.