На початку кар’єри: Катерина Осадча поділилась архівною світлиною (ФОТО)

Зіркова краса
553
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Катерина Осадча, фото
Фото: instagram.com/kosadcha/

Знаменитість піддалась ностальгії та показала, як виглядала на старті “Світського життя” у 2005 році

Раніше Катерина Осадча засвітила, як виглядає їх з Юрієм Горбуновим будинок . Тепер телеведуча поділилась світлиною 19-річної давності. Який вигляд мала у той час Осадча - дивіться у цій статті.

40-річна українська телеведуча Катерина Осадча поділилась архівним фото у своєму мікроблозі. Так, в Instagram Stories вона опублікувала колаж з двох своїх світлин з різницею у 19 років - за 2005 та 2024 рік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У супроводжуючому тексті знаменитість зізналась, що атмосфера навколо цьогорічного “Євробачення” повернула її в часи, коли вона була лише на початку своєї кар’єри.

Так, у 2005-му Катерина почала працювати над програмою “Світське життя” і мала змогу спілкуватися з гостями “Євробачення”. Того року міжнародний пісенний конкурс вперше проводили в Україні, чому ми завдячуємо перемозі Руслани.

Саме 2005 року ми стартували зі “Світським життям” і мали нагоду дізнатися найцікавіші подробиці життя гостей першого “Євробачення” в Україні,
- йдеться у підписі.

На фотографії молодша на 19 років Осадча позує у вишиванці, червоній спідничці та віночку. Своє волосся вона залишила розпущеним та зробила макіяж з червоною помадою.

Катерина Осадча, фото
Фото: instagram.com/kosadcha/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Катерина Осадча злягла в лікарню вперше за 37 років. Ділимося подробицями - у цьому матеріалі .