"Ніби я ще одну школу пройшла": Альона Альона пригадала участь у Євробаченні та відповіла, чи вважає цей конкурс політичним

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Альона Альона готова давати поради артистам, які хочуть виступати на Євробаченні
Фото: alyona alyona / Facebook

Артистка готова давати поради артистам, які мріють співати на Євробаченні

Популярна українська артистка Альона Альона, яка розповіла, коли узаконить свої стосунки з бойфрендом, прокоментувала свою цьогорічну участь у Євробаченні 2024. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на YouTube каналі радіо Люкс ФМ з'явилася розмова з Альоною Альоною, яка відверто зізналася, як змінилося її життя після Євробачення. Зазначимо, що на пісенному конкурсі вона разом з Джеррі Хейл представляла Україну з композицією “Teresa & Maria” та посіла почесне третє місце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, Альона Альона розповіла, що Євробачення стало для неї неабияким досвідом. Артистка зазначила, що вона ніби пройшла ще одну школу. Однак, окрім того Альона Альона додала, що в цьому конкурсі багато політики.

Це колосальний досвід, який змінює не так те, що відбувається зовні... Тому що концерти були, є і будуть. Запити були, є і будуть. Їх було більше після закінчення, далі їх стає менше. Це в усіх так. Але ці внутрішні зміни, які приходять, – це ніби я ще одну школу пройшла. От я її пройшла, я її закінчила і маю такий досвід. Я б ділилася з усіма, хто хоче йти на "Євробачення". Я все розкажу! Починаючи з нашого українського нацвідбору, який потрібно пережити, і закінчуючи цим пісенним конкурсом, який поза політикою, але в ньому насправді багато політики,
– емоційно розповіла співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона приголомшила вчинком фана, який задонатив на її концерті фальшиві гроші. Артистка також попросила підтримати її збір на потреби для 95-ї десантно-штурмової бригади ЗСУ.