"Мій дідусь Гаррі поїхав звідти до США у 1904 році": Майкл Дуглас розсекретив, чи має він українське походження (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Майкл Дуглас розповів про своїх предків з Білорусі
Фото: Getty images

Як виявилося, легендарний актор має білоруське походження

Популярний американський актор Майкл Дуглас, який приїхав в Україну та прогулявся Києвом, розповів, чи справді він має українське коріння. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, знаменитий артист дав інтерв’ю українській журналістці Марічці Падалко. До речі, в Україну Дуглас приїхав на Саміт перших леді та джентельменів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, Падалко у своїй розмові із кінозіркою торкнулася важливих тем. Зокрема, вони говорили про підтримку США України. Однак, в певний момент розмова зайшла у несподіваний бік. Журналістка запитала Дугласа про його походження. Зокрема, у мережі давно розганялася новина про те, що Майкл має українське коріння. Отож, актор розсекретив, що насправді це не так. Він зізнався, що його предки були родом з Білорусі.

Ми робили дослідження в Нью-Йорку, отже детально в усьому розібралися. Мої предки з Білорусі. Мій дідусь Гаррі поїхав звідти до США у 1904 році... Реальність була в тому, що він був грабіжником і були ще брати, я їх не знав, які були теж частиною тієї команди і мали залишити країну з тієї причини,
— заявив Дуглас. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як американський Лієв Шрайбер вразив своєю українською та успішно пройшов тест на знання солов'їної від Олександра Усика. Зауважимо, що Шрайбер має українське коріння.