На "Міс Японія-2024" перемогла модель українського походження. Але місцеві жителі обурились такому

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Уродженка України Кароліна Шіїно перемогла на конкурсі "Міс Японія-2024". Але поки дівчина тішилася своїй перемозі, довкола цього розгорівся величезний скандал. Усі деталі розповідаємо на HOCHU.ua!

Як пише  BBC , модель українського походження Кароліна Шіїно одягла корону "Міс Японія-2024". У країні вона живе з 5 років, тому їй особливо близька східна культура, 26-річна дівчина каже вона була білою вороною у японському суспільстві. Проте місцеві мешканці вважають, що вона не гідна корони, адже не є корінною жителькою Японії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє видання, користувачі Мережі обурені, що перемогу здобула саме українка. Коментатори підтверджують, що Кароліна дуже гарна, проте вона власниця слов'янського типу зовнішності.  Ця особа, яку обрали "Міс Японія", навіть не змішаної раси, а на 100% чиста українка. Зрозумійте, вона гарна, але це "Міс Японія". Де японськість? " — пишуть у соціальних мережах.

На "Міс Японія-2024" перемогла модель українського походження. Але місцевих жителів обурились такому - фото №1

Проте під дописами Шіїно в Instagram знайшлися й ті, хто радіє перемозі дівчини та залишає слова підтримки під її публікаціями. Сама Кароліна сподівається, що в сучасному суспільстві люди перестануть судити інших за зовнішністю.

Мені доводилося постійно зіштовхуватися з труднощами, які заважають мені бути прийнятою японцями. Тому тут, на конкурсі, я дякую усім за те, що мене нарешті визнали японкою,

– сказала Шіїно у своїй промові зі сцени.

На "Міс Японія-2024" перемогла модель українського походження. Але місцевих жителів обурились такому - фото №2
Фото: instagram.com/karolina0824/
На "Міс Японія-2024" перемогла модель українського походження. Але місцевих жителів обурились такому - фото №3
Фото: instagram.com/karolina0824/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ангеліна Усанова відверто зізналася, чому їй  не вдалося увійти в топ-20  престижного конкурсу Міс Всесвіт-2023. Дівчина прямо відповіла, що основне питання у грошах.