Колишній військовослужбовець ЗСУ та гуморист Віктор Розовий потрапив до аналога російського Миротворця: реакція коміка безцінна (ФОТО)

Новини шоубізнесу
761
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Віктор Розовий показав свою світлину з російського сайту
Фото: instagram.com/viktor_rozovyi

Коментуючи цю новину захисник пригадав слова своєї класної керівниці

Відомий український гуморист та колишній військовослужбовець Віктор Розовий, який показав наслідки трепанації після поранення отриманого на фронті, відреагував на новину про те, що російський сайт вніс його до бази так званих воєнних злочинців. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе у фотоблозі Розовий розповсюдив скриншот з російського ресурсу “Немезида”. Варто зауважити, що цей сайт є таким собі аналогом українського Миротворця. На ньому Віктор позиціонується як той, хто нібито чинить злочини проти їхньої влади. Варто зауважити, що окупанти розповсюдили особисті дані відомого коміка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Віктор не зміг не відреагувати на таку новину. Він з гумором додав, що таки досяг успіху в житті, якщо його фото опублікували на ворожому ресурсі.

Я на руснявому "миротворці". А моя класна керівниця казала мені, що я нічого в житті не досягну! 
- написав з гумором артист.
Віктор Розовий показав свою світлину з російського сайту
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віктор Розовий повідомив про загибель побратима на фронті. Колишній військовослужбовець показав фото із загиблим другом.