Другий шлюб Камінської: зірковий шоумен викрив чутки та розповів, що насправді відбувається в житті співачки

Новини шоубізнесу
514
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Слава Камінська вийшла заміж вдруге чи ні - уся правда про таємничого коханого співачки
Слава Камінська. Фото: instagram.com/babaslavka

Слава Дьомін був здивований чуткам про друге заміжжя Слави Камінської, адже такі інсайти вона обіцяла саме йому

Днями співачка Слава Камінська натякнула на друге заміжжя, назвавши свого коханого чоловіком. Схоже, ця новина отримала чималий резонанс, в тому числі на неї відреагували знайомі артистки, яких вона не запросила на весілля. Та чи було воно насправді?…

Шоумен Слава Дьомін теж відреагував на чутки про друге заміжжя Слави Камінської. Ведучий зізнався, що здивувався таким новинам, оскільки він сподівався першим дізнатися про це. Тому, аби зʼясувати усі подробиці, він звернувся особисто до Слави.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Та, як виявилося, артистка все ж не вийшла заміж. Про це вона особисто повідомила Славі Дьоміну. Камінська зазначила, що весілля вони з коханим все ще не запланували, а чоловіком вона називає свого обранця, оскільки так їй зручніше. Про це Дьомін розповів у своєму Telegram-каналі.

Щойно розмовляв зі Славою Камінською. Кинув пред'яву, що вже всі ЗМІ повідомили про весілля, а мені вона не сказала, що вийшла заміж, бо обіцяла сказати мені першому. На що отримав відповідь, що вона поки не заміжня. А свого обранця називає чоловіком, бо так зручніше,
— каже Слава Дьомін.
Слава Камінська натякнула, що вдруге вийшла заміж
Слава Камінська з коханим. Фото: instagram.com/babaslavka
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Слава Камінська поділилася прикрістю, яка спіткала її після пластичної операції. Виявилося, що один з її грудних імплантів луснув.