"У мене луснув імплант": Слава Камінська поділилася прикрістю, яка спіткала її після пластичної операції

Новини шоубізнесу
6 991
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Слава Камінська
Фото: facebook. com. nebabaslavka

Зірка розповіла, що саме сталося

Популярна українська артистка, колишня фронтвумен дівочого дуету “НеАнгели” Слава Камінська, яка зовсім нещодавно похвалилася результатами своєї пластичної операції на обличчі та грудях ошелешила новиною про те, що свого часу один з її грудних імплантів луснув. Подробиці - в нашому матеріалі.

Камінська відверто зізналася, що планувала робити цю пластику ще минулого року. Зокрема, вона хотіла підкоригувати форму своїх повік, себто зробити блефоропластику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, як говорить співачка, їй довелося принести ці плани через свої нові стосунки та переїзд на Тенерифе. Артистка приголомшила тим, що один з її імплантів луснув і все-таки довелося робити операцію.

Я давно хотіла блефаропластику, бо вже потрібно було, роки нікого не щадять. Хотіла зробити ще торік, але так і не доїхала, тому що закохалася, звалила жити на Тенерифе і була надто зайнятою. Мій навіяв мені, що мені нічого не потрібно, я і так гарна, але тут трапилося "диво" - у мене луснув імплант. Таке буває, коли груди годували двох дітей і їм 19 років.
- повідомила Слава.

Слава розповіла що прийняла рішення робити операцію у жінки-хірурга, яка працює в Ужгороді та Єревані. Артистка наважилася одразу на декілька хірургічних втручань.

Я вирішила, що якщо вже наркоз, то нехай крім грудей буде ще блефаропластика, грудки Біша, ендоскопічна підтяжка брів, нитки, ін'єкції та ліпосакція колін. Чому ні? Ще купа хворобливих косметичних маніпуляцій, все одно наркоз,
- розповіла Камінська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Слава Камінська потішила мережу черговим кадром зі своїм нареченим. Вона розсекретила ім’я обранця.