З'явились перші прогнози щодо того, хто переможе на Євробаченні-2025. Україна вже лідирує

Музика
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Євробачення-2025, фото
Фото: eurovision.tv

Ажіотаж за вісім місяців до Євробачення-2025

Пісенний конкурс Євробачення-2025 відбудеться в травні наступного року у швейцарському місті Базель. Попри те, що на цей момент відомий лише один учасник, букмекери вже почали приймати ставки на переможця.

Так-так, з’явився прогноз ймовірних переможців Євробачення-2024. Схоже, нікого не хвилює, що наразі ані пісень, ані імен учасників немає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як інформує видання "Єврофани. Новини Євробачення", наразі найбільше шансів на перемогу має Італія — 14%. На другому місці розташувалась Україна з 13%, а на третьому — Франція з 10%.

Також до п’ятірки фіналістів увійшли Швейцарія, яка цьогоріч є країною-господаркою, та Хорватія. Варто зазначити, що всі ці країни увійшли до десятки найкращих на торішньому конкурсі.

Назвали можливих переможців конкурсу Євробачення-2025
Італія, Україна та Франція — головні претенденти на перемогу в Євробаченні-2025. Фото: Єврофани. Новини Євробачення

Багато українців з гумором ставляться до таких ранніх прогнозів. Одні згадують торішні рейтинги від букмекерів, інші вважають, що до півфіналів і фіналу Євробачення-2025 ще занадто багато часу: "Всього вісім місяців, а вже такий ажіотаж! Де ж спокій?" "Стандартні претенденти, нічого нового." "Хорватія іде по інерції, як минулого року Фінляндія." "Франція має непогані шанси. Часто перемагала країна, яка раніше вже подавала хороші заявки, але чогось бракувало. Франції вже час вигравати."

Слід додати, що ще не всі країни підтвердили свою участь у Євробаченні-2025. Серед тих, хто оголосив про участь, тільки Кіпр назвав свого представника — це співак та актор Тео Еван, який поїде на конкурс у Базель.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом стало відомо, що Тіну Кароль обрали музичною продюсеркою Нацвідбору на Євробачення. Артистка прокоментувала свій новий статус.