Не хоче виділяти час для чоловіка, але не проти отримувати від нього квіти: Анна Трінчер здивувала своїми поглядами на стосунки

Новини шоубізнесу
1 195
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер поділилась думками про стосунки, фото
Анна Трінчер ще не готова до ідеальних стосунків своєї мрії. Фото: instagram.com/annatrincher_official

Схоже, співачка сама не знає, чого хоче...

Співачка Анна Трінчер, яка восени 2023 року розійшлася з блогером-втікачем, Олександром Волошиним, поділилася своїми думками та поглядами на стосунки. Ймовірно, зараз зірка намагається зрозуміти, що для неї важливіше — власний комфорт чи можливість побудувати міцну сім’ю.

Анна Трінчер не знає, що обрати: кар’єру чи кохання. У своїй новій публікації в Instagram 23-річна співачка вирішила поміркувати про переваги та недоліки стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дівчина склала чималий список мінусів та плюсів, які вбачає в стосунках з чоловіком. Зокрема, Трінчер не приваблює ідея змінювати місце проживання або ж віддавати комусь частину свого простору, наприклад, у шафі чи ванній кімнаті. А ще вона не готова приділяти обранцю багато часу.

Анна Трінчер показала нові фото в обтислій сукні
Анна Трінчер не знає, як обрати між кар’єрою та любов'ю. Фото: instagram.com/annatrincher_official
Я б хотіла мати стосунки, та я хочу ходити вдома голою. Хочу прокидатись і засипати, коли мені зручно. Мені лінь знайомитись і дізнаватись щось про людину. Не хочу виділяти свої вечори і розділяти свої сніданки. Не хочу пояснювати чому я так багато працюю. Не хочу виділяти ресурс на сварки,
— написала вона.

Проте Анна також зазначила, що має довгий список причин, через які їй хочеться бути у стосунках. Трінчер хоче повертатися з роботи в обійми, чути "доброго ранку, кохана" і "солодких снів". Не проти зірка отримувати квіти від коханого.

Хочу квіти тільки від нього. Хочу з ним кохання. Сумую за тими метеликами (можливо вони вже і не повернуться?). Хочу відміняти свої ранкові плани, бо наші ніжки в ліжку сильно заплутались. Хочу надихатись нами і його успіхами. Хочу супрадін та ібупрофен від нього, коли хвора,
— додала зірка.
Анна Трінчер показала звабливі фото в ефектній сукні
Анна Трінчер хоче і квіти, і ходити голою вдома. Фото: instagram.com/annatrincher_official

Роздуми Анни Трінчер викликали доволі позитивні емоції в її шанувальників. Багато дівчат написали, що поділяють ці думки та бажають зірці знайти своє кохання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно Анна Трінчер вперше прокоментувала скандальну втечу ексчоловіка Олександра Волошина. Вона намагалася звʼязатися з колишнім, проте не вийшло.