Прихильник Шакіри намагався розгледіти, що ховається під її спідницею: реакція співачки не забарилася (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Шакіра розлютилася на фаната - співачка втекла зі сцени - відео
Шакіра. Фото: instagram.com/shakira

Один з присутніх хотів підловити артистку з невдалого ракурсу

Під час нещодавнього виступу в одному з клубів Майамі, знаменита виконавиця Шакіра, яка отримала відразу 2 статуетки Греммі, опинилася в центрі неприємної ситуації. Вона виконувала свою нову композицію "Soltera", прем'єра якої ще не відбулася, коли стався інцидент, що змусив її покинути сцену.

Співачка з'явилася перед публікою у короткій бежевій сукні та з розпущеним волоссям, активно рухаючись під ритми музики. Але на певному етапі виступу зірка почала явно почуватися незручно. Тому вона помітно стала поправляючи сукню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як згодом стало відомо, її дії були реакцією на одного з фанатів, який спробував зафіксувати відео не з найкращого ракурсу, намагаючись побачити, що ховається під вбранням зірки. Шакіра негайно відреагувала на ситуацію та дала зрозуміти глядачеві, що його дії — неприпустимі. Та попри спробу зупинити неетичну поведінку, через кілька секунд вона вирішила покинути сцену.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Жерара Піке змусили слухати пісню Шакіри. Ситуація настільки його розлютила, що футболіст не стримав емоції.