Після скандального розлучення Шакіра закрутила новий роман? Співачка показала пристрасть з відомим актором (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 839
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Шакіра
Фото: instagram.com/shakira

Схоже, в особистому житті зірки відбулися серйозні зміни

Розлучення Шакіри з ексгравцем національної збірної Іспанії Жераром Піке досі палко обговорюють ЗМІ . Однак сама артистка, схоже, вже готова рухатись далі та будувати нові романтичні стосунки. Принаймні такі висновки зробили прихильники співачки, адже днями вона заінтригувала романтичною фотосесією з відомим актором. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Вже майже два роки тому Шакіра скандально розійшлася з Жераром Піке, який, як зʼясувалося, зраджував її. А оскільки за цей час артистка стрімко відновила свою творчу кар’єру та постійно залишається на слуху, не дивно, що їй вже встигли приписати не один роман. Так, у ЗМІ подейкували, що її новим коханим міг стати британський автогонщик Льюїс Гамільтон, актор Том Круз та інші чоловіки, у компанії з якими артистка встигла засвітитися перед папараці. Однак зараз Шакірі приписують роман 31-річним британським актором і зіркою серіалу "Емілі в Парижі" Люсьєном Лавісконтом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А сталося це після того, як знаменитості заінтригували Мережу кадрами зі спільної фотосесії. В Instagram Шакіра та Люсьєн опублікували спільний допис, де вони постали разом перед камерою. А на одному зі знімків актор з голим торсом ніжно обіймає і цілує співачку, поки вона загадково дивиться у камеру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Шакіра заплатить шалений штраф , аби залишитися на волі. Виявилося, що над артисткою тривають суди через гроші.