Наталія Могилевська зізналася, як прийняла спонтанне, але доленосне рішення стати мамою двох доньок

Новини шоубізнесу
1 020
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська розповіла, як стала мамою відразу двох дівчат
Наталія Могилевська. Фото: facebook.com/mogylevskaya

У День всиновлення артистка розповіла про власний досвід материнства

Українська співачка Наталія Могилевська поділилася досвідом виховання двох названих доньок, яких удочерила наприкінці минулого року. Зірка відверто розповіла, як справляється з новими обов'язками, та поділилася, з ким із дівчаток виникає більше труднощів у спілкуванні. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Могилевська зізналася, що рішення про удочеріння було спонтанним і пов'язане з її молодшою донькою, 4-річною Сонею, яку вона одразу полюбила. Однак пізніше Наталія дізналася, що у Соні є старша сестра — 12-річна Мішель. Співачка не могла розлучити сестер і вирішила взяти обох дівчаток до своєї родини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Наталія зізнається, що обидві доньки мають неабиякі таланти та вже наслідують її творчий шлях. Соня любить танцювати та співати, а Мішель більше цікавиться спортом, зокрема футболом.

Незважаючи на різницю у віці та інтересах, Могилевська зазначає, що виховання кожної з дівчаток вимагає особливого підходу. Так, молодша потребує більше турботи та уваги, тоді як старша — психологічної підтримки через важкі переживання у минулому.

Фізично більше уваги потребує молодша, і їй потрібно дуже багато організувати. Їй потрібна допомога, тому що вона не ходила, не говорила, не їла сама. А що стосується психологічної роботи, то її дуже багато потребує старша донька, бо це про все — про всесвіт, про ставлення до життя, про повагу до дорослих, про власні межі,
— розповіла Наталія Могилевська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що Наталія Могилевська перетворила власний день народження на свято для доньок. Адже саме у той день мрія її 4-річної Софії стала реальністю.