Зірка фільмів "Кіборги" та "Буча" В'ячеслав Довженко вперше показав свою молоду кохану (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

В'ячеслав Довженко вперше показав свою дівчину
В'ячеслав Довженко. Фото: facebook.com/sldovgenko

У власний день народження В'ячеслав Довженко поділився спільними кадрами з обраницею

Відомий актор В'ячеслав Довженко, який розлучився через 17 років подружнього життя, вперше розповів про нові стосунки. Зірка українського кіно, особливо відомий за участю у проєктах “Кіборги”, “Будинок “Слово”, “Клан ювелірів” та інших, показав свою обраницю, молоду дизайнерку. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Сам В'ячеслав Довженко намагається оминати в публічній площині питання про його особисте життя. Однак у день народження у своїх соцмережах актор вперше показав спільні фото з молодою обраницею, яка є дизайнеркою з костюмів, з якою він нині працює.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, 18 вересня В'ячеслав Довженко святкував 48-річчя. З цим дівчина актора вирішила привітати його не тільки особисто, а й поділитися декількома спільними фотографіями, які згодом знаменитість опублікував і у себе в Insta Stories.

В'ячеслав Довженко з новою дівчиною
В'ячеслав Довженко. Фото: instagram.com/sldovgenko

При цьому в коментарі виданню РБК Україна В'ячеслав Довженко коротко прокоментував рішення нарешті показати свою кохану. При цьому розповідати про деталі особистого життя він не став, зазначивши, що не робитиме це й надалі.

Нічого не змінилося, зараз я так само продовжую не говорити про це. Те, що я в Instagram опублікував Stories від неї — то це моє особисте право. Але надалі афішувати деталі стосунків я не хочу,
— зазначив Вʼячеслав Довженко.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Павло Зібров ніжно звернувся до дружини в особливий для них день. Зіркове подружжя відсвяткувало річницю їхнього вінчання.