Соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя чесно зізнався, чи досі він служить у ЗСУ

Новини шоубізнесу
629
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тарас Тополя відповів, чи служить нині у ЗСУ - яку позицію обіймав музикант
Антитіла. Фото: facebook.com/taras.topolya

Артист розповів, чи демобілізувався із лав Збройних сил України

Відомий український артист, лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя розповів про свою службу у ЗСУ. Музикант, який готується виступити в Криму, зізнався, чи до нині він є військовослужбовцем. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Ще до початку повномасштабної війни Тарас Тополя та інші музиканти гурту “Антитіла” уклали контракт із ЗСУ та вступили до лав територіальної оборони, аби підтримати проєкт "Саме то ТрО" від з Міністерства оборони України. Та коли почалося російське широкомасштабне вторгнення, артисти надавали медичну допомогу постраждалим у зоні бойових дій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як відомо, Тарас Тополя обіймав позицію водія-санітара, однак у серпні 2022 року вони покинули зону бойових дій. Втім в інтервʼю Славі Дьоміну музикант наголосив, що він зі своїми колегами не підлягали демобілізації.

Ми не демобілізовані, а продовжуємо служити. Ми просто виведені в розпорядження. Я не хочу називати, в якому ми підрозділі перебуваємо. Ми відряджені з нашого 130-го батальйону в інший підрозділ,
— підкреслює Тарас Тополя.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тарас Тополя зізнався, чи готовий повернутися на фронт. Артист назвав умову, за якої повернеться на передову.