"Фронт - це не гулянка": Тарас Тополя зізнався, чи готовий повернутися на фронт

Новини шоубізнесу
536
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Тарас Тополя
фото: instagram.com/antytila_official

Артист назвав умову, за якої повернеться до лав ЗСУ

Знаменитий український артист, фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя, який висловився стосовно роботи артистів під час війни, зізнався, чи готовий повернутися на фронт. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що Тарас Тополя - один з тих музикантів, які вже пізнали, що таке порох і знають про війну не з чуток. Зазначимо, що Тополя, так як й інші музиканти Антитіл провів на фронті понад 7 місяців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нині, він зі своїм колективом постійно дає благодійні концерти та збирає кошти на підтримку української армії. При цьому, артист не приховує, що не хотів би повертатися на передову. В програмі “Ближче до зірок” співак заявив:

Фронт - це не гулянка, це не якийсь кураж. Це піт, кров, сльози біль. Це втрата побратимів, це поранення, це бруд та матюки, перемоги і поразки. І я не маю той характер, щоб добровільно хотіти туди повернутися. Якщо нас назад відкомандирує на передову новий очільник Генерального штабу, пан Сирський, ми скажемо "так" і вирушимо на нуль. Ми - військовослужбовці, були і залишаємося ними.
- назвав умову повернення на передову артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тарас Тополя розповів, які саме книги читає на ніч дітям. Артист зізнався, що його чада полюбляють пригодницькі видання.