Друг Клавдії Петрівни розповів, яким подарунком вразив співачку після їх знайомства. Таке зробить не кожен (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
719
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Клавдія Петрівна, фото
Клавдія Петрівна зняла капелюха. Фото: соцмережі

Це була доленосна зустріч

Друг та співзасновник студії звукозапису української співачки Klavdia Petrivna нещодавно розповідав, яка вона у звичайному житті. Тепер чоловік поділився історією про те, який особливий подарунок він зробив їй після першого знайомства.

Співзасновник студії Павло Стрілецький та Klavdia Petrivna познайомилися торік — у день народження співачки. Одразу ж після знайомства чоловік вирішив зробити для неї дуже особливий презент — подарувати співачці музичний альбом!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Наше знайомство було доленосним. Klavdia Petrivna вперше до нас прийшла 13 серпня 2023 року на свій день народження. Ми зробили для неї подарунок у вигляді створення цілого альбому, який ми всі слухаємо. "Знайди мене", "Я щаслива" – ці пісні створювалися нею як сонграйтером. Три дні з моменту її дня народження ми робили аранжування, допрацьовували та накопичували матеріал. Вона дуже кумедна і нестандартна особистість,
— розповів колега зірки.

Також він згадав, що після того, як Klavdia Petrivna розкрила своє справжнє ім'я та вперше показала своє обличчя, вона зіштовхнулася з негативними коментарями. Проте співачка не звертає на це уваги, адже головне, що її шанувальники цінують її голос:

Вона не має психологічних зажимів. Ми знаємо, що люди люблять її, вони полюбили її голос та поведінку на сцені. Коли вона зняла капелюх і відкрила своє обличчя — нічого не змінилося. Ми створили умови любові для артистки.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, блогер Беспалов стверджує, що на Євробачення-2025 від України поїде саме Клавдія Петрівна. Він говорить, що Нацвідбір будуть формувати під неї.