Анна Кошмал вдруге стане мамою! Зірка "Сватів" показала вагітний животик (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Анна Кошмал показала вагітний живіт, фото
Анна Кошмал вдруге вагітна. Фото: instagram.com/smorkovkina

Дивіться, як Анна Кошмал повідомила про поповнення в родині

29-річна Анна Кошмал, яка днями зачарувала рідкісними фото з сином-першокласником, вагітна другою дитиною. Цю новину актриса оголосила доволі незвичайним способом. Детальніше — в нашому матеріалі!

Українська акторка Анна Кошмал, відома за ролями у серіалах "Свати", "Папік-2", "Три кольори кохання" та інших шоу, оголосила про свою другу вагітність. Вона поділилася цією радісною новиною у своєму Instagram сьогодні, 22 вересня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Аня виклала відео, на якому танцює енергійний танець. Вона була в широкій сорочці, але в кінці зняла її й показала вже помітно округлий животик в обтислому боді.

Тепер у мене є чудова відмазка, щоб з’їсти подвійну порцію всього,
— написала зірка.

Термін вагітності акторка не уточнила. Як і те, кого вона чекає. Однак в коментарях під відео Анну Кошмал засипали привітаннями. Її вже встигли поздоровити актор Арам Арзуманян, акторка Анастасія Цимбалару, акторка Інна Приходько та ще чимало зірок.

Син Анни Кошмал, фото
Анна Кошмал з сином. Фото: instagram.com/smorkovkina

Варто зазначити, що Анна Кошмал не любить афішувати своє особисте життя. Актриса не показує свого чоловіка. Однак відомо, що в подружжя вже є спільний син Михайло, якому вже 6 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, ми нещодавно писали про українських зірок, яких постійно підозрюють у вагітності. Цікаво, що жодна з цих красунь ще ні разу не була мамою.