Зірки серіалу "Друзі" б'ють на сполох! Схоже, життя ще одного відомого актора під загрозою

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Джої з серіалу Друзі, фото
Колеги Метта Леблана стурбовані його самітницьким способом життя. Скриншот з серіалу

Метт Леблан зник з публічного простору після смерті Меттью Перрі

Зірки серіалу "Друзі" стурбовані тим, що майже нічого не чують про Метта Леблана після смерті Меттью Перрі. Відомі актори хвилюються за свого колегу, який грав Джої Тріббіані, через його усамітнення після цієї трагедії в жовтні 2023 року.

За інформацією інсайдера, котрий поділився цим з виданням In Touch Weekly, Девід Швіммер, Ліза Кудров, Кортні Кокс nf Дженніфер Еністон занепокоєні тим, що Леблан практично відійшов від спілкування і став більш замкнутим. Після смерті Меттью Перрі він майже не підтримує контакт з друзями та колегами й не виходить на зв'язок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Ніхто не засуджує Метта за його спосіб життя. Їх більше турбує те, що він відійшов від них і став відлюдником. Вони мало що чують про нього з місяця в місяць,
— зазначив інсайдер.

На початку трагічних подій Леблан ще спілкувався з колегами, але згодом відсторонився від них. Він не з'являється в публічному просторі, а останнє оновлення у своєму Instagram він зробив 9 місяців тому. Колеги підозрюють, що Леблан переживає важкі часи та потребує підтримки.

Колись Метт був життєрадісною людиною, але тепер він, здається, втратив віру в себе. Джен, Кортні, Ліза і Девід хочуть повернути його до їхнього життя і змусити знову посміхатися,
— повідомило джерело.

Після завершення "Друзів" Леблан зіграв у спін-оффі "Джої" і з'явився у серіалі "Епізоди", де виконав роль вигаданої версії себе. За це актор отримав кілька номінацій і нагород, включаючи "Золотий глобус".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом пʼятьох підозрюваних у смерті Меттью Перрі судитимуть в США. Їм загрожує довічне увʼязнення.