Селену Гомес несподівано захейтили через зізнання про безпліддя: відповідь мільярдери не забарилася

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Селена Гомес не може мати власних дітей - через це співачку жорстко захейтили
Селена Гомес. Фото: instagram.com/selenagomez

Публічне зізнання Селени Гомес про неможливість мати дітей спричинило хвилю обурення серед хейтерів

Популярна співачка та акторка Селена Гомес відреагувала на хейт після її зізнання про неможливість мати власних дітей. Зірка зіштовхнулася з негативом у соціальних мережах, де її звинуватили у спробах привернути до себе увагу. Водночас багато хто підтримав Гомес, висловлюючи розуміння та підтримку її відвертості.

На заході "Жінки у кіно", де Селена була разом зі своєю сестрою Грейсі, вона підкреслила важливість чесності у таких питаннях. Про це пише видання Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами співачки, кожен проходить через власні труднощі, і важливо знати, що ніхто не самотній. Вона наголосила, що немає відповідей на всі запитання, але прагне бути прикладом для інших жінок, які теж не можуть народити дітей. Таким чином, Селена Гомес відкрито заявила про свої особисті виклики, попри критику, прагнучи допомогти іншим прийняти свої обставини.

Я щиро вірю, що є якась сила в тому, щоб показати свою вразливість і розповісти іншим, що ти потребуєш допомоги. У цьому немає нічого ганебного. Тому так, я розповіла, що не зможу виносити дитину. До біса всіх, хто називає нас жертвами. У моєму розумінні ми — переможці,
— зазначила Селена Гомес.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Селена Гомес втратила відразу мільйон підписників в Instagram лише через одне фото. Її прихильники явно не оцінили такий провокативний кадр.