Селена Гомес втратила відразу мільйон підписників в Instagram лише через одне провокативне фото

Новини шоубізнесу
25 654
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Селена Гомес з бойфрендом
Фото: instagram.com/selenagomez

Схоже, бойфренд артистки явно не догодив її шанувальникам

Американська поп-дива та акторка Селена Гомес, яка похизувалася трендовим манікюром , опинилася в центрі уваги після того, як втратила мільйон фоловерів за лише одну добу. За останній час число її прихильників з 429 мільйонів зменшилося до 428 мільйонів. Що цьому посприяло — дізнавайтеся нижче!

Цей стрімкий спад кількості підписників Селени Гомес припадає на момент публікації фотографій з її новим бойфрендом . Бенні Бланко явно не надто подобається прихильникам співачки. А можливо, причина у тому, що він є близьким другом співака Джастіна Бібера, з яким артистка тривалий час зустрічалася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хоча негативні коментарі під дописами зірки важко знайти через її обмеження у налаштуваннях, що дозволяють коментувати лише близьким друзям, але деякі фанати вже висловлюють своє незадоволення з приводу нового роману Селени в інших соцмережах. Зокрема багато хто вважає, що у стосунках з Бенні Бланко, співачка не стримує себе і поводиться дещо зухвало.

Один зі знімків, який викликав багато розмов, був зроблений на домашньому святі, де Селена та Бенні веселилися з тортом. На ньому Гомес спробувала відкусити шматочок торта, нахилившись до зони паху Бенні, що викликало хвилю неприємних обговорень серед її фанатів. Ба більше, відразу після цього співачка була змушена попрощатися з цілим мільйоном фоловерів.

Селена Гомес
Фото: instagram.com/selenagomez
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно в Мережі обговорювали, що Селена Гомес залишає музичну індустрію . Зірка навіть вже вирішила, яки планує заробляти на життя у майбутньому.