"Вона стерво!": відомий артист визнав свою помилку у співпраці з Тіною Кароль

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Як працювати з Тіною Кароль
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol

Співак DIBROVA пригадав, як обрав співпрацю з Потапом замість Тіни Кароль

Відомий український виконавець DIBROVA поділився своїми думками щодо співачки Тіни Кароль, яка порушила власні принципи та переклала свої хіти на українську мову. Учасник зізнався, що під час свого виступу на шоу “Голос країни” обрав не її, а Потапа, і тепер жалкує про цей вибір.

Чутки навколо Тіни Кароль часто стверджують, що вона має великий вплив на українську сцену. І нібито саме завдяки їй кілька зірок (зокрема Ані Лорак) втратили популярність. Однак для DIBROVA вона залишається зразковою постаттю шоубізнесу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Попри суперечливі чутки про жорсткий характер Тіни Кароль, в інтервʼю УНІАНу співак відгукнувся про неї з великою повагою. При цьому DIBROVA також висловив надію на майбутню колаборацію з відомою артисткою.

Дуже шкодую, що тоді пішов до Потапа. Точніше, шкодую, що не пішов до Тіни Кароль, коли вона розвернулася до мене. Тому що вона знає, що таке справжні цінності, порівняно з Потапом.
Так, вона прекрасне стерво. Я її обожнюю! Я щиро хотів би з нею поспілкуватися, запитати поради, можливо, навіть у майбутньому зробити колаборацію. Вона чудова артистка, і це все, що я можу сказати про неї,
— каже DIBROVA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше відомий український продюсер висміяв Тіну Кароль, яка стала музичною продюсеркою Національного відбору на Євробачення. Він додав, що популярність артистки нібито завжди була пов'язана з адмінресурсом.