Світлана Білоножко розкрила секрет свого заробітку: скільки приносить легенді нерухомість і корпоративи

Новини шоубізнесу
1 112
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Світлана Білоножко розповіла, як заробляє 2 тисячі доларів щомісячно
Світлана Білоножко. Фото: instagram.com/svitlana_bilonozhko

Вдова Віталія Білоножка не залежить від дітей і оплачує всі витрати самостійно

67-річна українська співачка Світлана Білоножко, яка потішила новиною про весілля, відверто розповіла про свій заробіток, який сягає близько $2 тисяч на місяць. Завдяки чому артистка має чималий щомісячний прибуток — дізнавайтеся на Хочу!

Вдова народного артиста України Віталія Білоножка не потребує фінансової допомоги від своїх дітей. Про це вона сповістила в інтерв'ю для YouTube-каналу ведучого Слави Дьоміна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Білоножко розповіла, що раніше її заробіток був вищим, проте зараз вона працює на корпоративах, маючи власну концертну програму. Доходи також підтримує нерухомість, яку артистка здає в оренду, що дає стабільний пасивний дохід. Окрім того Світлана підкреслила, що самостійно оплачує комунальні послуги й витрачає значні суми на догляд за собою.

З чого я заробляю? Є декотрі корпоративчики, мене запрошують, у мене є своя програма, я працюю. Ну й потім пасивний дохід у мене є. Це нерухомість, я здаю. Я думала про це завчасно, тому що це важливо. Якась подушечка має бути. Інакше про тебе ніхто не подбає, якщо ти сама не подбаєш. І це ми ще думали з Віталіком разом,
— розповіла Світлана Білоножко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, скільки насправді заробляє Григорій Решетнік на "Холостяку". Шокуючі цифри озвучив відомий блогер-пліткар.