"Що ж ти робиш, дура? Тобі навіть матір не жаль": Світлана Білоножко висливилася про зраду Повалій (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
666
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Вдова Народного артиста України Віталія Білоножка співачка Світлана Білоножко у досить емоційному стилі висловилася про Таїсію Повалій, яка підтримує російський окупаційний режим, що чинить безчинства на території України. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, артистка зізналася, що була шокована тим, що Таїсія підтримала вторгнення російської армії на території своєї батьківщини та нині все активніше виступає за політику кривавого диктатора путіна. Про це Світлана Григорівна розповіла в інтерв'ю YouTube каналу  Rostyslove Production.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знаменитість поділилася, що вони з покійним чоловіком Віталієм подумали, що у  Повалій непорядок у голові. Артистка повідомила:

Мене вразила Тая Повалій. Ми ж її настільки знаємо. Вона не те що вразила – вона вбила нас просто. Ми так подумали з Віталіком, що в неї там щось непорядок у голові. Вона говорить такі речі і проклинає все на світі… Та хто ти така?! Що ти собі дозволяєш? Але як же можна, коли її мама, проста жінка, у лікарні від цього жаху всього. Вона теж не могла осягнути того, що меле її дочка, вибачте на слові.

Окрім того, 66-річна селебритіс припустила, що Таїсія замовчує війну проти України через кошти. Знаменитість додала:

Мабуть, що гроші зіграли свою роль. І вони не розуміють, що оцій вакханалії їхнього царька поганого прийде кінець, і їм також у першу чергу. Бо самі українці не прощають такого. Ми з такого тіста зроблені, що такого ми простити не можемо. Мені здається, тут малувато мізків, щоб сісти й подумати. І поруч людей немає, які б сказали: "Що ж ти робиш, дура? Тобі навіть не жаль ні матір, ні святої землі, яка тебе зробила.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як невідомі спаплюжили оселю співачки-зрадниці Повалій у Києві. Нині Таїсія проживає у Москві, а її оселя на Петропавлівській Борщагівці, що на околиці столиці України, оформлена на маму артистки.