Екснаречений Раміни Есхакзай розповів про зраду Анни Asti, з якою дружив 15 років (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євген Пронін розповів про зрадницю Анну Асті - чому насправді завершилася їх 15-річна дружба
Анна Asti. Фото: facebook.com/annaasti24

Євген Пронін зізнався, коли обірвав стосунки з українською запроданкою

Юрист та колишній наречений Раміни Есхакзай, Євген Пронін, поділився подробицями про своє спілкування з Анною Asti. Після початку повномасштабної війни вона стала на проросійську сторону і зараз проживає у рф. Однак до того дружба знаменитостей тривала цілих 15 років. Так, як вже давно відомо, запроданка відмовилася від рідних заради кривавих рублів.

В інтервʼю проєкту "Розмова” Євген Пронін розповів, що на початку війни ще спілкувався з Анною Дзюбою (справжнє імʼя артистки), позаяк сама вона у лютому 2022 року перебувала в Україні. Втім дуже скоро зрадниця повернулася на росію, попри те, що бачила на власні очі, як російські окупанти вдерлися на територію суверенної держави.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Та вже після того, як Asti повернулася на московію, вона чітко дала усім зрозуміти, що їй байдуже на Україну та рідних, які тут знаходяться. Тому Євген Пронін остаточно обірвав з нею усі стосунки, попри багаторічну дружбу.

Вона достатньо однозначно сказала, що робити цього не буде. У той момент у нас припинилося спілкування. Я написав їй велике повідомлення, де сказав: "Нам потрібно попрощатися, ти зробила свій вибір, ми більше ніколи не зможемо спілкуватися, бачитися чи якось перетинатися, і тому прощавай". Вона мені також відповіла дуже великим текстом, в якому Аня написала, що їй шкода, що так вийшло, і перепросила, що не виправдала моїх сподівань. Це було майже рік тому. Нічого складно в цьому немає. Я вдячний їй за дитинство, але у нас не може бути сьогодення й майбутнього, тому що вона для мене зрадниця нашої країни й своїх людей,
— додав військовий.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анна Асті вкотре відзначилася скандальним вчинком. Запроданка проспонсорувала російський фонд, який краде українських дітей.